Rólunk

     Családunk 1959 óta foglalkozik műkő készítéssel, vállalkozásunk egyénileg lassan tíz éve üzemel.  Jelenleg a családunk harmadik generációja  foglalkozik, főként kőmegmunkálással. Régi műkövek felújításával, helyszíni vagy előre gyártott műkő elemek elkészítésével, kerítés fedkövek, kéménysapkák, ablakpárkányok gyártásával homokszórással, burkolással, régi mészkövek felújítása, impregnálása és még rengeteg más köves munkával. Referencia munkáinkat megtekinthetik, az alábbi gomb megnyomásával.

 

IMG_1369

Árajánlat kérése

Minden olyan felújítási folyamat vagy gyártott elem, amely a webáruházban nem szerepel beárazva, árajánlat kérést igényel.

Amennyiben meg tudja adni a pontos méreteket a gyártani való termékekről, abban az esetben elég, az E-mail-ben való vagy a telefonos egyeztetés. Ha minden felmerülő kérdés egyeztetése megtörtént, a gyártás megkezdéséről, illetve a munka kezdésének időpontjáról egy visszaigazoló E-mail-t fog kapni.

Azonban, ha olyan munkára szeretne árajánlatot kéni, amely személyes felmérést igényel, akkor telefonos egyeztetés után, kollégánk elvégzi egész Magyarország területén belül díjmentesen a felmérést.